Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi aracılığı ile başvuruları kabul edilen ve kayıt hakkı kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenci Adaylarının listesi aşağıda sunulmuştur. Kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt işlemlerini 05/09/2022 tarihinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen yapacaklardır.

ADI SOYADI

ANABİLİM DALI/ PROGRAM

Ahmad Jawid ULUSYAR

Teysir Vaad Hıdır BEKİ

Sohrap AZAMİ

Azıza TAHIR ATTEIB

Hemşirelik Ana Bilim Dalı- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans

Yasemin ASLAN

Moleküler Tıp Ana Bilim Dalı- Yüksek Lisans

Aday Öğrencilerin Dikkatine!

* Enstitümüze kayıt hakkı kazanan öğrenciler, belirtilen tarihler arasında şahsen veya noter onaylı vekaletle vekil aracılığı ile kayıtlarını yapabilirler.

* Yükseköğretim Genel Kurulu Kararı uyarınca öğrenciler aynı anda iki yüksek lisans veya iki doktora programına kayıt yaptıramaz.Bu bağlamda kayıt yaptırmaya gelecek veya vekaletle kayıt yaptıracak adayların eş değer düzeyde eğitimi varsa kesin kayıttan önce kaydını sildirmesi gerekmektedir. Kesin kayıttan sonra kontrolü yapılacak olup öğrencinin eş değer düzeyde kaydı varsa Enstitümüze yaptırmış olduğu kaydı silinecektir.