SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU SONUÇLARI

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü programları başvuru sonuçları ekte sunulmuştur.

Kayıtlar Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup 09/08/2022 tarihinde başlayıp, 10/08/2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Belirtilen tarihlerde kayıt işlemlerini tamamlayamayan ya da kayıt yaptırmayan adaylar Enstitümüze kayıt hakkını kaybederler.

Kayıt hakkı kazanan asil adayların kayıt yaptırmaması durumunda 11/08/2022 tarihinde yedek kayıt ilanı enstitümüz web sayfasında yayınlanacak olup 12/08/2022 tarihinde yedek kayıtlar Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt Esnasında İstenecek Belgeler

-Online başvuru işlemi tamamlandıktan sonra çıktısı alınan başvuru formu,

-Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge olabilir),

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

-ALES Sonuç Belgesi,

-Yabancı Dil Belgesi (Başvuru Esnasında beyan edilmiş ise),

-Transkript Belgesi,

-İki (2) adet Vesikalık Fotoğraf,

Doktora Programı Kesin Kayıt Esnasında İstenecek Belgeler

-Online başvuru işlemi tamamlandıktan sonra çıktısı alınan başvuru formu,

-Lisans ve Yüksek Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgeleri (e-devlet üzerinden alınan belge olabilir),

-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

-ALES Sonuç Belgesi,

-Yabancı Dil Belgesi,

-Transkript Belgesi,

-İki (2) adet Vesikalık Fotoğraf,

-Erkek öğrenci adaylarından ilgili Askerlik Şubelerinden veya e-devlet üzerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi.

Aday Öğrencilerin Dikkatine!

* Enstitümüze kayıt hakkı kazanan öğrenciler, belirtilen tarihler arasında şahsen veya noter onaylı vekaletle vekil aracılığı ile kayıtlarını yapabilirler.

* Yükseköğretim Genel Kurulu Kararı uyarınca öğrenciler aynı anda iki yüksek lisans veya iki doktora programına kayıt yaptıramaz. Bu bağlamda kayıt yaptırmaya gelecek veya vekaletle kayıt yaptıracak adayların eş değer düzeyde eğitimi varsa kesin kayıttan önce kaydını sildirmesi gerekmektedir. Kesin kayıttan sonra kontrolü yapılacak olup öğrencinin eş değer düzeyde kaydı varsa Enstitümüze yaptırmış olduğu kaydı silinecektir.

-Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Doktora Programı Tıklayınız.

-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Doktora Programı Tıklayınız.

-Anatomi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Hareket ve Antrenman Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Sporda  Psiko-sosyal Alanlar Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Hemşirelik Anabilim Dalı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Hemşirelik Anabilim Dalı Halk Sağlığı Hemşireliği Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Hemşirelik Anabilim Dalı Hemşirelik Esasları  Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı Tıklayınız.

-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans  Programı Tıklayınız.

-Moleküler Tıp Anabilim Dalı Yüksek Lisans  Programı Tıklayınız.

-Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans  Programı Tıklayınız.