Üniversitemizde uygulanmakta olan Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında her yıl Ocak ayı içerisinde düzenlenen "Yıllık Kalite Faaliyetleri Planlama Toplantısı" 18 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00’ da Enstitüler Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş ÇETİNER ve Rektör Danışmanı Ekrem ÖZTÜRK katıldı. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ali AKBULUT, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ramazan YAZICI, Enstitü Sekreteri Osman ATALAY ve Öğrenci Kalite Elçimiz Büşra KÜRTÜNCÜOĞLU ile diğer enstitü temsilcileri toplantıda hazır bulundu. 2024 Yılı Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında hazırlanan planlamalarımız;  süreç performans hedefleri, faaliyet planlamaları, risk tanımlamaları, paydaş ilişkileri ve iyileştirme planları bütün boyutlarıyla gözden geçirildi.