Sağlık Bilimleri Enstitüsü olarak, Ocak ve Şubat aylarında dış paydaş ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora programlarında olan öğrencilerimizin, eğitim ve öğretimlerinin bir parçası olan ders uygulamalarının etkili, sorunsuz ve verimli bir şekilde gerçekleşmesi için, Ocak ayında Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne ve Şubat ayında Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaretler düzenlenmiştir. Ziyaretlerde Enstitü Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Hilal SEKİ ÖZ, öğrencilerimizin beklentilerini ve sorunlarını dile getirmiş ve kurum çalışanlarının beklentilerini öğrenmiştir. Toplantılar ile ortak çözümler üretilmesi ve iş birliği içinde uyumla çalışabilmesi için paylaşımlarda bulunulmuştur.