Sağlık Bilimleri Enstitüsü olarak, temmuz ve ağustos aylarında dış paydaş ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Bu kapsamda; Enstitümüz Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Hilal SEKİ ÖZ ve Enstitü Sekreterimiz Osman ATALAY Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğünü, T.C. Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret etmişlerdir.

Enstitümüz bünyesinde mevcut olan Moleküler Tıp, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans ve Doktora programları hakkında karşılıklı görüş paylaşılırken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında ilk defa öğrenci alımı yapılan Hemşirelik ABD - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans programı tanıtılmış olup, Yüksek Lisans öğrencilerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz dönemindeki uygulama rotasyon planlamaları yapılmıştır.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü